Забрави, че беше закърмен с мотика,
че са го возили само рога и копита,
че си държеше парите в кърпа нашита,
и че не пиеше друго, освен люта мастика...
Разбираше вече от власт, политика,
заучи набързо един-два езика,
разхождаше гаджета вечер с “Буик”-а
и завист човешка в колегите предизвика...
Изобщо - навсякъде почна носа си да тика,
защото вуйчо му беше... вуйчо-владика!
МАГИ
© Магдалена Рашева Все права защищены
Браво!