29.11.2012 г., 11:13 ч.

Вяра 

  Поезия » Любовна
954 1 1

Aз стъпвам на земята, ти витаеш в облаците,
аз не мисля за теб,
ти не ме искаш,
аз не си пожелавам да съм с теб,
ти не се надяваш да сме заедно,
аз не вярвам, че можем да сме заедно,
да сме заедно е нашата съдба.


© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??