Благодаря ти, че те има...
Благодаря за добрия, мил поглед,
за винаги милите думи,
които вяра за добро ми дават.
В болестта, коварна и зла,
която напада, без да пита.
Само твоите думи добри
вдъхват надежда и вяра.
Благодаря, моя любов,
за силите, които ми даваш.
Аз зная, че близо до мен
ще мога да се справя с нея.
© Елена Всички права запазени