17.09.2013 г., 17:06 ч.  

Вяра, Надежда, Любов 

  Поезия » Философска
392 0 0

Вяра, Надежда, Любов



Какво е Вярата могъща?
Опора? Или брод в света?
Дали е все една и съща
и в живота и в смъртта?!

Какво е скритата Надежда?
Компас за всички времена?
И навярно всекиго превежда
през живота и смъртта?!

Какво е Любовта огромна?
Идеал ил тайнство на света?
Та душата рее се свободна
навред в живота и смъртта?!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??