13.08.2012 г., 9:52 ч.

Вярваш ли си сам? 

  Поезия » Любовна
764 0 8

За очите ти се моля, за блясъка в тях...

За едното ти обаждане и мириса на грях...

За погледа ти благ, изпълнен с неразумие...

За любовта ни и моето безумие...

Доближи ме, чакам те всеки път...

Искам те, запомняй ме и пий от моя дъх...

При мен да се завърнеш, знаеш и къде съм,

... при очите, дето питат: "Моя ли си?"

Недей сега да отричаш, гори в гърдите ти онзи пожар!

Нима не ме обичаш, вярваш ли си сам!?!

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??