28.10.2012 г., 16:49 ч.

Въгленче 

  Поезия
468 0 0

Мисли, потъващи във водата -

премълчани мечти.

Огън, силно изгорил сърцата, 

хвърлен там, за да се изгаси.

Въгленче, останало да свети в мрака,

невидимо за никой - за него знаеш само ти, 

ще напише през деня съдбата ми. 

Не зная ще я прочетеш ли...

Може би ще я измие на дъжда водата

и в мечта ще се превърне пак душата ми,

преливаща в безкрайни дълбини.

© Галина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??