7.12.2016 г., 21:16 ч.

Въжделения 

  Поезия » Друга
382 0 2

                         На обичаната фея!

 

Как искам в тази вечер тиха,

да положа морно тяло

над нежната ти бяла,

моминска, топла гръд!

И всичко туй –

що в мене, както буря е кипяло

да се превърне в мечти,

романтика и плът...!

Ако тялото си отдадеш – ме мразиш,

ако душата само – до болка съжаляваш!

 

                                                  Шани

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??