4.02.2021 г., 10:55 ч.

Въжено стихотворение 

  Поезия
378 0 0

този път
не е път
а тунел
който някой
отдавна
затрупал
и от влакове
повея взел
устремен
накъм изхода
в група
се изгубваме
релсите две
от запалките
само припламват
тези релси
на бяло въже
е превърнала
тихо водата

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??