29.07.2007 г., 20:36 ч.

Вълча песен 

  Поезия
753 0 2

Тихо е в гората.
Всичко живо е заспало.
От кога не съм ти чувал песента.
Разкажи я на среднощната луна.
За изчезналите стъпки -
спомени от нашето приятелство.
Нека зазвучи.
Нека падне утринна мъгла.
В сърцето ми остава песента ти.


24.07.2007

© Иван Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??