Тихо е в гората.
Всичко живо е заспало.
От кога не съм ти чувал песента.
Разкажи я на среднощната луна.
За изчезналите стъпки -
спомени от нашето приятелство.
Нека зазвучи.
Нека падне утринна мъгла.
В сърцето ми остава песента ти.
24.07.2007
© Иван Илиев All rights reserved.