11.09.2008 г., 12:24 ч.

Вълнение 

  Поезия » Любовна
526 0 3
Вълнение

Какво ми става тази сутрин?!
Сякаш Слънцето изгряло е за мен...
Това е толкова прекрасно утро,
щом ще те видя в този ден.

Не стъпвам, а летя направо,
секундите нетърпеливо броя
до мига, когато ще ме гушнеш здраво
и ще вдигнеш моята снага...

И може би ще ми кажеш, че съм красива,
а после ще ме целунеш нежно...
... от вълнение чая си разливам,
горещ е, ала нищо не усещам...

Мисля си какво да облека,
на косата си какво да сложа...
... и ще успея ли и този път да изрека,
че те обичам страшно много?!

Закусвам, а соленото ми е сладко,
на незначителни неща се смея...
Ще подраня с час без малко,
защото ме е страх да не закъснея...

И ето идваш, плахо се усмихвам,
от вълнение и страст горя...
... прекрасно е, нека ми завиждат,
че днес съм най-щастливата влюбена жена...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина е прекрасно човек да е влюбен, да усеща онези пеперуди летящи в стомаха и да се вълнува като малко дете преди всяка среща. Вълнението когато обичаш е толкова силно, че чак глуповато понякога. Това съм се опитала да покажа в това стихотворение - една сутрин на едно влюбено момиче, което знае, че в този ден ще се види с любимия! Вълнуващо, нали?
    Благодаря ви!
  • Несравнимо с никое друго е това вълнение...
    Запази го!
  • Красива Любов!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??