Мислите ми волно бягат -
подгонени от вятъра вълни,
стремят се нежно да докоснат
на сърцето скритите ъгли.
Където никога не чезнат
видения на блянове, мечти,
тайно съхранило ги сърцето
във вълшебен извор от щастливи дни.
© Мадлен Всички права запазени
Ники