Jan 27, 2009, 7:04 PM

Вълшебен извор 

  Poetry » Love
777 0 15

Мислите ми волно бягат -

подгонени от вятъра вълни,

стремят се нежно да докоснат

на сърцето скритите ъгли.

 

Където никога не чезнат

видения на блянове, мечти,

тайно съхранило ги сърцето

във вълшебен извор от щастливи дни.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??