22.11.2008 г., 0:26 ч.

Вълшебна дреха 

  Поезия
553 0 15
В съня ти съм вълшебна дреха.
Със нея преди изгрев
облечи се ти.
Принцеса ще съм,
ти ще бъдеш принца,
какво, че  липсата ти
много ми горчи.
С теб искам да съм
цялата различна -
такава, както Бог ме сътвори.
И идвам във съня ти
с нова дреха,
изплетена от твоите мечти.
Сънувай ме,
тъй както ме желаеш.
И имай ме във сънища добри...
а сънищата ти на мен ухаят,
защото обич съм
във твоите дни...
Обличам с топлота и нежност
душата ти бленуваща по мен.
Аз утре ще съм облаче безбрежно.
А ти сънят във моя ден...

 
 



© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??