17.12.2007 г., 17:47 ч.

вълшебни и земни... 

  Поезия
819 0 6

Вода
и безкрайни морски дълбини.
Любов,
раждаща безгранични човешки мечти.
Но водата е и бездна, която поглъща,
в която се давиш дори...
А любовта е и страст, която погубва
и сладост, която горчи.....
Просто земни
красиви и страшни стихии,
но и в двете има нещо вълшебно, нали....
То е сила, убиваща всеки миг
на брега морски вълни,
но е и мощ, която все още ги ражда,
нали...
Болка, от която умирам,
като вълна разбита в скали.
Но и магия, която ме ражда,
за да обичам и след смъртта си дори...

© Никита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??