4.09.2007 г., 9:21 ч.

Вълшебница калинка 

  Поезия
454 0 6
                         (На моите синове)

Къде ще се оженя - влюбен пита?
Калинка във една посока литва.
Загубва се от погледа замаян.
Път към щастие дано познае.
Със магия всеки влюбен ще смае!
Живот-вълшебство тя ще пожелае!
Пълни шепи със любов и младост!
Звъни глас, пълен със галантност!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??