26.11.2011 г., 0:33 ч.

Вълшебно измерение 

  Поезия » Друга
556 1 7

 

                   Вълшебно измерение

 

 

Вълшебно измерение нежно ме обгръща,

разтваря в шепите си нежност и любов.

Истина и вяра в мене се завръщат

и  искрят звездите, пропити с любов…

 

Вълшебно измерение - това е моят път,

протегнала ръцете към нов вълнуващ свят.

Пропита с добрина,  душата днес полита

към нестихващата спирала на времето.

 

Вълшебно измерение - това е моето сърце,

туптящо с пулса на вселената…

Пулсира днес в мен животът…

Пулсира и не пита дали някой ден ще спре.

 

Вълшебно измерение - това е моята душа,

обгърната от северно сияние…

Блести в нощното небе, показва пътя

към нови и далечни върхове…

 

Вълшебно измерение нежно ме обгръща,

пропита от любов и нежност прелива моята душа…

По звездните пътеки с вяра ще премина...

към този вечен път... наречен живот!

 

 

 

                                                               2.11.2011г

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??