В късен час – в сумрака,
когато всички спят,
ще полетя нагоре към звездите,
за да взема звезден прах.
Ще го пръсна по земята, ще създам
искреност и вяра силна,
за любов – необуздана страст и плам.
Страхът ще взема от душите
и ще го пусна в ямата на вечността.
Ще залича следите на сълзите
от болка някога изпитвана.
И там – високо в небесата
ще се реят хиляди мечти.
Там – в живописните пространства
ще танцуват свободен дух и лекота.
Ще се спусна към земята после,
притихнала и тъй добра.
Ще се радвам на успеха вечно,
на таз естествена човещинка.
© Frea Всички права запазени