И ето ме отново, аз съм там -
в тайното вълшебно място,
усмихвам се и аз, защо - не знам
и чувствам се прекрасно.
И ето го пак този трепет,
това вълнение в сърцето
и тих, незнаен шепот...
Велико е вълшебството, което
ме прави като вятъра игрива,
искряща като звездичка на небето,
като морските вълнички жива.
Велико е вълшебството, което
ме омагьосва, щом съм с тебе.
Едно е вълшебството, което
ще запазя аз в сърцето.
Велико и единствено вълшебство.
Магьосник ти или пък магьосницата аз,
велика и единствена ЛЮБОВ,
„Обичам те", ще шепна с нежен глас.
© Суси Всички права запазени
Поздрав и прегръдка и за двете ви!!!