22.05.2009 г., 6:47 ч.

Вълшебството е в нас 

  Поезия » Любовна
893 0 1

Болката извира от душата
и любовта извира от там.
Мислите са билки за извора
на човешките усещания.
Ако билките са благоуханни,
от извора струи любов.
Ако билките са горчиви и отровни,
оставаме без очи, без уши,
не чувстваме нежния зов.
Нека мислите ни бъдат
благоуханни билки,
за да можем да вкусим
от вълшебството на живота.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??