21.09.2010 г., 12:01 ч.

Въпреки 

  Поезия » Любовна
869 1 14

 

Въпреки

 

                      (По К. Кондова)

 

Отдавна нищо лошо не е имало
и затова сега ще ти призная -
ще те обичам въпреки причините
и ти ще любиш мене до забрава.
Ще пренебрегна всички разстояния -
по дяволите тези моралисти
и смело ще прескоча пак оградата,
за да те пусна... знаеш, че го искам!
И злите кучата по мен ще лаят,
ще драскат по лицето, но душата ми
ще си остане същата - любяща
за да избягам... де да можех само...
..........................
Ако си силен мъж, то аз те моля нямо -
с мен остани въпреки причините!

 

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:9a5e884a

 

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??