5.09.2017 г., 10:07 ч.

Въпреки 

  Поезия » Източни форми
415 2 3

                                                                  предадоха ГО

 

                                                            и въпреки това ТОЙ

 

                                                                  не ги предаде

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??