18.04.2005 г., 21:33 ч.

Въпрос 

  Поезия
831 0 2
 

Колко пъти се срещаме и разделяме,

това ми кажи?

Не искам повече да споделяме

красиви лъжи,

красиви мълчания

и думи ненараняващи,

и философски послания,

понякога така обвиняващи!

Колко пъти виновност ще нося,

колко пъти пред теб ще греша,

колко пъти за прошка ще прося?

Колко пъти?

Аз да реша?

Може ли,

без да наранявам,

при теб  без теб

да остана?

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??