12.04.2008 г., 9:37 ч.

Въпрос 

  Поезия
679 0 1
                                          Чистият въздух преряза 
                                                  дробовете ми!
                                          Заболя ме от кислорода.
                                             Това ли е животът?!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??