19.05.2012 г., 1:23 ч.

Въпрос 

  Поезия » Хумористична
781 0 9

Въпрос

 

В последно време се боря със въпрос
и ми е трудно да си отговоря.
Защо ли на лицето само имам нос
и защо очите ми са по-нагоре?

 

Защо ми трябват цели две уши?
Едно да е - да бъде на челото.
Крачката ми пък трябваше да бъдат три,
да се подпирам след кръчмата с едното.

 

На раменете имам само две ръце -

гърба и с двете трудничко почесвам
и на врата ми трябваше една поне -
да се разчесвам както си харесвам.

 

Защо ли имам сал ина уста,
със нея пия, ям... и рецитирам.
А трябва да са дузина на глава -
не да са чудя как да комбинирам.

 

Отзаде не ми трябва гръб дори,
по-добре е да са два корема.
Ще ям със тях, ще пия до зори,
тук само с плащането е проблема.

 

С акъла същу ич не ми спорù,
защо ми й сал кило и половина?
Поне да бяха две кила или пък три,
ма, като няма... и така ши мина!

:)
Амин!

© Костадин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??