Въпрос към дядо Боже
Търсих в Талмуда и Корана, дори в Зороастризма.
Доста време пропилях да ровя и в Будизма.
От християнските глупизми направо се "одзверих",
но отговора, който търсих, така и не намерих.
А въпросът ми е лесен, но няма кой да каже.
Попчетата се скатават, даже дядо Боже.
Има ли любов там горе, кажете ми да зная.
Щото ако няма, сори, пикал съм му на Рая!
Куш, януари, 14-та
http://kushel.blog.bg/drugi/2014/01/14/vypros-kym-diado-boje-for-ateists-onli.1228276
© Куш Всички права запазени