19.06.2019 г., 16:54 ч.

Въпрос на вкус 

  Поезия » Любовна, Еротична
815 2 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Ревнувам те от тези древни стълби

целуващи в нощта уханна ходилата ти!

Ревнувам те от влюбените гълъби

трохи Любов кълвящи от ръката ти...

 

Ревнувам те! От черните ти прашки

прикриващи така недостижимото!

Ревнувам те от погледи Юнашки,

желаещи те даже в немислимото!

 

Ревнувам те от Вятъра в косите ти!

От роклята, която в бюста стяга те!

Ревнувам те от дланите протрити

от ласки с другия, когато с него лягате...

 

Сега съм тук,

пак вдишващ аромата ти...

На Момина сълза и на мускус!

 

Не искам друг

да пренощува във кревата ти!

Да бъдеш с мен, да бъда с теб...

 

Това проява е на Обич и на Вкус.

 

 

/На тази, която ме върна към Живот!/

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е само полет на Вдъхновението, Фантазията и Любовта ми, приятели!
    Нямам чувство за собственост.
    Благодаря Ви за подкрепата!
    Прекрасни сте!
  • Ангеле,внимавай ревността е опасно чувство.След нея само пепел остава!
  • Благодаря Веселке!
    Щастлив съм, че съм оценен от Хора с вкус!
  • Много е хубаво! Поздрави!
Предложения
: ??:??