23.04.2017 г., 11:03 ч.

Въпроси 

  Поезия » Любовна
261 1 0

Питаш ме
какво харесвам
в очите ти.
И защо съм
толкова влюбен в тях.
Просто там
аз виждам 
мечтите си.
Обичам те,
не е грях.

Имаш въпроси,
това е нормално.
Понякога 
ти отговарям с поглед.
Може би
ще прозвучи
банално,
но ти ми даваш
криле за полет.

Знам,
думи са само това.
Но се чувствам желан,
може би е от любовта.
Топлината не е за сам.
Чудесна да ви е вечерта!

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??