17.06.2006 г., 0:57 ч.

Въпроси 

  Поезия
473 0 0

Миг ли си или безкрайност?
Сън ли си или реалност?
Съдба ли си... или
                   случайност?
Въпросите са
до безкрайност.....

© Жени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??