Jun 17, 2006, 12:57 AM

Въпроси 

  Poetry
476 0 0

Миг ли си или безкрайност?
Сън ли си или реалност?
Съдба ли си... или
                   случайност?
Въпросите са
до безкрайност.....

© Жени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??