29.09.2018 г., 8:30 ч.

Въпроси 

  Поезия » Любовна
583 1 2

Колко истини превръщат се в история
как лъжата се превръща в яма
Щом измамата с хиляди повторим я
И душата се превръща в кукла няма
Колко пъти сме били в опиянение
Колко мъка сме преглътнали с усмивка
Как мечтите се обръщат в извинение
За разбитата на молекули битка
Любовта ли е виновна за раздялата
Или просто сме родени в друга фаза
Емоцията наша в рани цялата
Като счупена на песъчинки ваза
Някак с тебе се решихме да отричаме
Че един без друг сме полуживи
Кажи ми как насетне да обичаме
Щом очите ни са сухи празни сиви...

© П.Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??