13.11.2008 г., 14:21 ч.

Въпроси 

  Поезия
690 0 21

 

 

 

Ръкомахам ли?

Сбогом ли?
Тръгваш ли?
Колко локви
пред мене остават?
Три мъгли опаковани?
Дъжд ли съм?
Ще горчим ли
когато си тръгнем?
Аз ли съм?
Ще запомниш ли?
Ако будна съм в съмване,
в облачност...

Недокоснат съня

ще се случи ли?

Ако в тебе

и в мен се събуди...

Ще си спомниш ли

някога Всичкото,

всяка дума

и стон...

ще запазиш ли

отчужденото,

моето,

твоето?

Ще запомниш ли
нашето
случване?

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??