27.06.2017 г., 11:13 ч.

Върху 

  Поезия
251 1 2

                                                    върху земната гръд

 

                                                   върху земната твърд

 

                                                   прах и пепел сноват

 

                                                        прах и пепел

 

                                                                 и

 

                                                             см...рт

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??