Jun 27, 2017, 11:13 AM

Върху 

  Poetry
250 1 2

                                                    върху земната гръд

 

                                                   върху земната твърд

 

                                                   прах и пепел сноват

 

                                                        прах и пепел

 

                                                                 и

 

                                                             см...рт

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??