3.10.2009 г., 21:40 ч.

Върни ми 

  Поезия
1042 0 2

"Върни ми "

Красива облицовка, счупена на две,
застинала реалност на моето лице.
Сринато щастие от един инат,
щом го няма, загубен е светът.

Силен трус разтърси душата,
преобърна я към самотата.
Стенещ глас със звук на камбана,
крещи и ме спира като забрана.

Не мога да продължа - боли ме,
падам, но не ставам пак.
Моля те аз, помогни ми,
Боже, искам твоя малък знак.

Дай ми смисъл да живея
и за щастието пак да закопнея.
Любим човек да намеря
и за живота пак да зажаднея.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихът е хубав, поздрав от мен!
    А ти ставай и потърси, нека малко му помогнем на Бог, че ако всички кажем "Дай"....
  • имай надежда... всичко ще се нареди както трябва =) 6 от мен
Предложения
: ??:??