18.08.2007 г., 3:35 ч.

Върни се 

  Поезия
766 0 4

Искам да си простиме,
че се разделихме ние,
че забихме си ние нож,
в онази прекрасна нощ!

Всичко бе красиво за нас,
но това беше само тогаз...
Сега ме обгръща тъмнина,
породена от сивата мъгла.

Искам да се върнеш пак при мен
и да живеем ден за ден!
Знам, че няма да мога да те забравя,
защото всеки друг с теб сравнявам!

Искам да продължавам да те обичам,
но без теб аз страдам.
Върни се, моля те, върни...
Чудя се дали мнението ти ще се промени...

Любовта ми е безкрайна,
само това ще ти кажа.
Обичам те и с това стихотворение
се надявам да ти го покажа!

© Оля Валериева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??