Как да имам друг в живота си след теб?
Та ти открадна всичко в мен, когато си отиде.
Сърцето, душата, тялото.
Празна и пуста съм. Остави сладкия вкус на устните си.
Горещата и страстна топлина от тялото ти,
която ме караше да потъна в неизвестното и
прекрасното, което никога не ще изпитам отново аз.
А ръцете ти щом ме докоснеха – отлитах в рая.
Как да забравя всичко това,
което ме убива бавно, далеч от теб?
Щом затворя очи – виждам красивото ти лице с вълшебната ти усмивка,
вкарваща светлина в моята душа.
Дадох ти всичко от мен с толкова любов.
Ти го прие и си отиде.
Сълзи се стичат, болката е голяма
от ограбената ми душа.
Върни се!
Върни се при мен!
Да се почуствам отново жива
с туптящо сърце от любовта.
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени