27 feb 2011, 17:38

Върни се 

  Poesía
454 0 0

Как да имам друг в живота си след теб?

Та ти открадна всичко в мен, когато си отиде.

Сърцето, душата, тялото.

Празна и пуста съм. Остави сладкия вкус на устните си.

Горещата и страстна топлина от тялото ти,

която ме караше да потъна в неизвестното и

прекрасното, което никога не ще изпитам отново аз.

А ръцете ти щом ме докоснеха – отлитах в рая.

Как да забравя всичко това,

което ме убива бавно, далеч от теб?

Щом затворя очи – виждам красивото ти лице с вълшебната ти усмивка,

вкарваща светлина в моята душа.

Дадох ти всичко от мен с толкова любов.

Ти го прие и си отиде.

Сълзи се стичат, болката е голяма

от ограбената ми душа.

Върни се!

Върни се при мен!

Да се почуствам отново жива

с туптящо сърце от любовта.

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??