27.02.2021 г., 21:04 ч.

Върни се 

  Поезия » Любовна
175 1 0

Мое мило, шеметно момиче, замечтано,

не пускай ръката ми тъй рано.

Нека сбъдна всичко дето беше обещано.

 

Остани да те целувам, нежно, страстно,

Не тръгвай, заклехме се да е прекрасно.

 

Каква любов, мечти и емоции, недоизживяни

Върни се, туй са неизлечими рани.

 

Провикнах се след теб със сетни сили,

Навярно боговете са се смилили.

 

Обърна се, към мен, отново се затича,

Усетих, времето за нас сега започва, а не изтича…

 

 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??