31.12.2007 г., 8:58 ч.

Върви 

  Поезия » Любовна
892 0 3
 

Ти знаеш ли как те обичах?

И знаеш ли, че за тебе аз дишах?

Знаеш ли, че за тебе сълзите

са повече и от вълните?

Е, хайде, върви си.

Своя живот ти продължи си.

Бих искала да си спомняш за мен.

Бих искала да нося усмивка в твоя ден.

Но не може, нали?

Е, нищо, върви.

Успех със новата любов.

Предполагам, за нея си готов.

Но нямам правото да предполагам.

Как ли само се излагам?

Затова - върви.

Но внимавай - сърцето ми във джоба ти кърви...

© Галина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??