6.12.2007 г., 10:56 ч.

Върви 

  Поезия
533 0 1
Върви

Понякога като обичаш - боли,
понякога като обичаш - страдаш,
понякога гняв в теб гори,
понякога в дупка пропадаш.

Всеки може да те нарани,
никой не мисли за твоята радост,
често някой иска да те наскърби,
да направи черна твойта младост.

На реалността изплюй се във очите,
напред тръгни със мръсна газ,
от земята стани и избърши сълзите,
живей единствено за този миг и час.

© Диана Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • правилно
    много точно казано!!браво
    прегръдки от мен
Предложения
: ??:??