29.07.2015 г., 14:48 ч.

Върви 

  Поезия
409 0 0

Аз все така ще чакам

тайнството безкрайно.

И смисъла на любовта -

тайфун през ведър ден.

А ти, върви.

Не се обръщай.

Цяла съм.

След теб дори.

И няма да заплача -

сърцето се смири.

Сърцето ми те пусна.

Върви.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??