7.01.2014 г., 23:37 ч.  

Върви 

  Поезия » Любовна
473 0 1

 

 

Не можа да се спасиш.

Нима нощем ти спокойно спиш?

Дори Дяволът не можа да се спаси.

Върви си сега, върви.

© Микаела Петракиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??