13.06.2007 г., 10:25 ч.

върви по дяволите 

  Поезия
698 0 1

Видях те как ме гледаш със злоба,
как ме убиваш със поглед студен,
но едно да разбера не мога -
какво, по дяволите, искаш от мен?


Видях те как ме гледаш с нежност,
как ме разтапяш с поглед замечтан,
но не разбирам едно нещо -
какво, по дяволите, стана там?


Видях те как гледаш ме с учудване,
по дяволите, тя те излъга, нали?!
А после ти реши да не си продумваме...
Тогава с всичко друго ПО ДЯВОЛИТЕ ВЪРВИ!!!


На Стоян

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искам да ти кажа че твоето произведение е прекрасно и много ме развълнува 6
Предложения
: ??:??