7.05.2008 г., 16:40 ч.

Върви си 

  Поезия
606 0 2

И пак назад.
И пак боли.
И пак сълзи се стичат от очите ми.
Път напред за нас няма.

Време е да си вървиш.
Иди при нея и пак я целуни,

а мен ме остави сама в тъмнината на нощта.
Обичаше ме, а какво направи - разби сърцето ми на прах.
Сега в мен остана само споменът и онзи страх от любовта.
Аз вече съм друга.
Ти ме промени, защото ме накара да осъзная,

че любовта я няма, че е просто една измама, от която боли.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??