31.08.2007 г., 21:49 ч.

Върви си 

  Поезия
568 0 2
Върви си


Върви си и ме намрази.
Единствено това си искал ти.
Върви!
Върви и не спирай за миг дори.
Любовта ми пак сгази,
в прах я превърни
и живота си без мене продължи!
Единствено така спокоен ще си ти!
Аз ще бъда все сама,
обляна в кръв и без капка топлина,
но това заслужи моята душа,
щом погуби и теб
и любовта...

© Пламена Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??