29.04.2010 г., 15:20 ч.

Върви си 

  Поезия » Любовна
743 0 1

Върви си

 

Вземи си всичките спомени,

иди си,

остави ме в самота,

махни ръцете си от мен,

върви си,

остани любовник на шега.

Не влизай арогантно важен

в живота ми ти всеки ден,

имай ме за малко само,

но не може да си вечно с мен.

Пропивай се, пропадай,

към пропастта не ме влачи и мен,

обричай както искаш

дните си,

но не ме меси и мен.

Мръсна е душата ти

и ти мръсник си,

разплаквал си милион жени...

... разбрах, че много слаб си -

временното увлечение

на най-хазартните ми дни.

 

(На всички, които ще идват и ще си отиват незапомнени)

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??