7.11.2005 г., 21:05 ч.

Върви си! 

  Поезия
902 0 0

Защо дойде,нали обичаш друга?!?

Защо разпалваш стария копнеж?

Как мъчно е да бъдеш безразличен!

Върви си!

Чуваш ли?

А тя навярно те обича?... Очаква те с изтръпнало сърце.

Да лъжеш мен... и себе си... и нея...

Върви си,чуваш ли!

Така е по-добре!!!

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??