Nov 7, 2005, 9:05 PM

Върви си! 

  Poetry
907 0 0

Защо дойде,нали обичаш друга?!?

Защо разпалваш стария копнеж?

Как мъчно е да бъдеш безразличен!

Върви си!

Чуваш ли?

А тя навярно те обича?... Очаква те с изтръпнало сърце.

Да лъжеш мен... и себе си... и нея...

Върви си,чуваш ли!

Така е по-добре!!!

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??