25.02.2018 г., 16:38 ч.

Върви си 

  Поезия » Любовна
854 3 3

Върви си ! Мястото ти не е до мен,

макар без теб да страдам всеки ден!

Тръгни си - без да питаш или спреш,

за да изпревариш любовния вървеж!

Ако останеш и двамата ще страдаме,

каро птици без криле ще падаме.

Като нощни пеперуди един към друг ще летим,

дори да знаем,че от огънят ще изгорим!

Умолявам те като Бог да си вървиш,

боли ме,страдам, бавно гина виж!

Щом ме погледнеш в очите ти потъвам,

не мога, не искам да изплувам!

Чувайки гласа ти тръгвам към теб,

вървеейки сякаш по тънък лед.

И всяка моя следваща стъпка,

ме води в твоята прегръдка.

От самата съдба съм проклета,

душата ми без теб е отнета.

Но и да сме заедно сърцето не е щастливо,

в ръцете ти е крехко и чупливо!

Тръгни си!Нямам тази сила,

по-раздвоена никога не съм била!

Избягай,преди този огнен зов,

да се превърне и за двама ни в пагубна любов!

  By:М.Т

© Мария Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??